Panpizza (LCHF)

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Saknar du att kunna äta Billys panpizza ibland? Här är ett recept som jag tycker ser ut att påminna en hel del om just Billys…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Panpizza (LCHF)
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning35 minTotalt45 min

Beskrivning - Information

Saknar du att kunna äta Billys panpizza ibland? Här är ett recept som jag tycker ser ut att påminna en hel del om just Billys Panpizza.

Smaken lär inte vara som en vanlig pizzabotten, men nog ser det gott ut ändå.

Som tomatsås kan du antingen göra din egen pizzasås eller så köper du en färdig pizzasås. Kolla bara på innehållet så det inte är för mycket socker och annat trams tillsatt.

Recept och bild: Low Carb Yum

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1/2 tsk Vitlök (finhackad)
 3 dl Parmesanost (Riven)
 3/4 dl Grädde 40%
 4 st Ägg
 5 dl Mozzarellaost (i bitar)
 1 1/4 dl Tomatsås
 1 st Topping (efter egen önskan)
ANNONS

Gör så här:

1

Kör färskost och ägg i en matberedare eller mixer.

2

Tillsätt grädde, parmesanost (0.5 dl), vitlök och oregano. Mixa ihop lite till.

3

Ta en ugnsfast form (ca 30x20 cm) och sprid ut resten av parmesanosten och hälften av mozzarellan i botten av formen. Häll äggsmeten över så det blir jämnt fördelat. Ställ in i ugnen på 180 grader och grädda i cirka 30 minuter.

4

Ta ut formen ur ugnen och smeta ut lite tomatsås. Lägg på resterande mozzarellaost och önskad topping.

5

Sätt ugnen på grill och ställ in formen i ugnen igen, ganska så högt upp. Ta ut när osten smält och har fått lite färg.

6

Skär upp den i 8 lika stora bitar och servera direkt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1/2 tsk Vitlök (finhackad)
 3 dl Parmesanost (Riven)
 3/4 dl Grädde 40%
 4 st Ägg
 5 dl Mozzarellaost (i bitar)
 1 1/4 dl Tomatsås
 1 st Topping (efter egen önskan)

Instruktioner

1

Kör färskost och ägg i en matberedare eller mixer.

2

Tillsätt grädde, parmesanost (0.5 dl), vitlök och oregano. Mixa ihop lite till.

3

Ta en ugnsfast form (ca 30x20 cm) och sprid ut resten av parmesanosten och hälften av mozzarellan i botten av formen. Häll äggsmeten över så det blir jämnt fördelat. Ställ in i ugnen på 180 grader och grädda i cirka 30 minuter.

4

Ta ut formen ur ugnen och smeta ut lite tomatsås. Lägg på resterande mozzarellaost och önskad topping.

5

Sätt ugnen på grill och ställ in formen i ugnen igen, ganska så högt upp. Ta ut när osten smält och har fått lite färg.

6

Skär upp den i 8 lika stora bitar och servera direkt.

Panpizza (LCHF)

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida