Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Parmesan & chiakex

4,46 av 11 röster
Parmesan & chiakex

Dessa parmesan & chiakex är otroligt goda och knapriga kex som passar utmärkt till ostbrickan.

Total tid: 25 minuter
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör den till en deg.
  • Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper och skär önskad form på kexen.
    Parmesan&chia kex
  • Placera kexen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med basilika och flingsalt.
    Parmesan&chia kex
  • In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Låt svalna och förvara i en plåtburk
    Parmesan&chia kex
  • Man kan med fördel byta ut basilikan mot tex rosmarin eller någon annan torkad ört.
    Parmesan&chia kex
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,46 from 11 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg