Parmesan & chiakex

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 10 röster - Betygsätt

Dessa parmesan & chiakex är otroligt goda och knapriga kex som passar utmärkt till ostbrickan.

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Parmesan&chia kex
86f8d98a89bc3d9c550946f3ca4cd011?s=96&d=mm&r=gSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

Dessa parmesan & chiakex är otroligt goda och knapriga kex som passar utmärkt till ostbrickan.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 30 g Smör
 1 st Ägg
 4 deciliter Mandelmjöl
 0,50 dl Riven parmesanost
 0,50 dl Chiafrön
 1 msk Torkad basilika
ANNONS

Gör så här:

1

Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör den till en deg.

2

Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper och skär önskad form på kexen.

Parmesan&chia kex

3

Placera kexen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med basilika och flingsalt.

Parmesan&chia kex

4

In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
Låt svalna och förvara i en plåtburk

Parmesan&chia kex

5

Man kan med fördel byta ut basilikan mot tex rosmarin eller någon annan torkad ört.

Parmesan&chia kex

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 10

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 30 g Smör
 1 st Ägg
 4 deciliter Mandelmjöl
 0,50 dl Riven parmesanost
 0,50 dl Chiafrön
 1 msk Torkad basilika

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör den till en deg.

2

Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper och skär önskad form på kexen.

Parmesan&chia kex

3

Placera kexen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med basilika och flingsalt.

Parmesan&chia kex

4

In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
Låt svalna och förvara i en plåtburk

Parmesan&chia kex

5

Man kan med fördel byta ut basilikan mot tex rosmarin eller någon annan torkad ört.

Parmesan&chia kex

Parmesan & chiakex

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida