Parmesanbakad sejfilé

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Parmesanbakad sejfilé
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det kräver ytterst liten insats i köket.

Om du inte har tillgång till sej, då kan du självklart använda torskfilé eller kanske kummelfilé istället.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 800 g Sejfilé (skinnfri)
 3 deciliter Riven parmesanost
 75 g Smör
 1 msk Pressad citron
 Nymalen svartpeppar
 2 msk Hackad bladpersilja

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225°C (varmluft).

2

Lägg upp fisken i en ugnsfast form.
Pressa lite citron över.
Salta och peppra.

3

Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.

4

Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.

5

Strö lite persilja över.

6

Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

7

Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.

Parmesanbakad sejfilé

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 800 g Sejfilé (skinnfri)
 3 deciliter Riven parmesanost
 75 g Smör
 1 msk Pressad citron
 Nymalen svartpeppar
 2 msk Hackad bladpersilja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225°C (varmluft).

2

Lägg upp fisken i en ugnsfast form.
Pressa lite citron över.
Salta och peppra.

3

Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.

4

Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.

5

Strö lite persilja över.

6

Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

7

Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.

Parmesanbakad sejfilé

Parmesanbakad sejfilé
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida