Parmesanbakad sejfilé

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Parmesanbakad sejfilé
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det kräver ytterst liten insats i köket.

Om du inte har tillgång till sej, då kan du självklart använda torskfilé eller kanske kummelfilé istället.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 800 g Sejfilé (skinnfri)
 3 deciliter Riven parmesanost
 75 g Smör
 1 msk Pressad citron
 Salt
 Nymalen svartpeppar
 2 msk Hackad bladpersilja
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225°C (varmluft).

2

Lägg upp fisken i en ugnsfast form.
Pressa lite citron över.
Salta och peppra.

3

Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.

4

Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.

5

Strö lite persilja över.

6

Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

7

Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.

Parmesanbakad sejfilé

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 800 g Sejfilé (skinnfri)
 3 deciliter Riven parmesanost
 75 g Smör
 1 msk Pressad citron
 Salt
 Nymalen svartpeppar
 2 msk Hackad bladpersilja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225°C (varmluft).

2

Lägg upp fisken i en ugnsfast form.
Pressa lite citron över.
Salta och peppra.

3

Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.

4

Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.

5

Strö lite persilja över.

6

Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

7

Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.

Parmesanbakad sejfilé

Parmesanbakad sejfilé

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida