Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Parmesanbakad sejfilé

Inga röster än
Parmesanbakad sejfilé

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det kräver ytterst liten insats i köket.

Om du inte har tillgång till sej, då kan du självklart använda torskfilé eller kanske kummelfilé istället.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225°C (varmluft).
  • Lägg upp fisken i en ugnsfast form. Pressa lite citron över. Salta och peppra.
  • Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.
  • Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.
  • Strö lite persilja över.
  • Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
  • Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.
    Parmesanbakad sejfilé
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg