Parmesangratinerade räkor
1
Innehåll
Parmesangratinerade räkor e inte helt fel kan jag lova och framförallt gott och simpelt att göra ordning. jag körde den som en lättare måltid i en mindre form. Som ströbröd använde jag lite mandelmjöl ovanpå. Men går ju att baka ett lchf bröd och sen riva/smula brödet så man får ströbröd av det.
Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
- 250 g räkor
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 dl crème fraiche
- 2 msk persilja, hackad
- 0.5 dl parmesanost, riven
- 1 floz salt
- 1 floz nymalen svartpeppar
- 2 tsk mandelmjöl/hemgjort ströbröd på lchf bröd
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°. Se till att räkorna är rengjorda från skal och annat.
- Rör ihop parmesankrämen med räkorna.
- Häll upp i två ugnsfasta portionsformar och strö över ströbröd.
- Tillaga i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!