Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Parmesangratinerade räkor

5 av 2 röster
Parmesangratinerade räkor

Parmesangratinerade räkor e inte helt fel kan jag lova och framförallt gott och simpelt att göra ordning. jag körde den som en lättare måltid i en mindre form. Som ströbröd använde jag lite mandelmjöl ovanpå. Men går ju att baka ett lchf bröd och sen riva/smula brödet så man får ströbröd av det.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Författare: Lasse

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225°. Se till att räkorna är rengjorda från skal och annat.
  • Skala och riv vitlöken och rör ihop med crème fraiche, persilja, parmesan, salt och peppar.
  • Rör ihop parmesankrämen med räkorna.
  • Häll upp i två ugnsfasta portionsformar och strö över ströbröd.
  • Tillaga i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg