Parmesangratinerade räkor

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Parmesangratinerade räkor e inte helt fel kan jag lova och framförallt gott och simpelt att göra ordning. jag körde den som en lättare måltid i…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Parmesangratinerade räkor
ANNONS
ae1dbb090b6f397bb4741095785b163c?s=96&d=mm&r=gSkapareLasseFörberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

Parmesangratinerade räkor e inte helt fel kan jag lova och framförallt gott och simpelt att göra ordning. jag körde den som en lättare måltid i en mindre form. Som ströbröd använde jag lite mandelmjöl ovanpå. Men går ju att baka ett lchf bröd och sen riva/smula brödet så man får ströbröd av det.

ANNONS

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 250 g räkorSkalade
 1 st vitlöksklyfta
 2 msk persilja, hackad
 1 krm salt
 2 tsk mandelmjöl/hemgjort ströbröd på lchf bröd
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225°. Se till att räkorna är rengjorda från skal och annat.

2

Skala och riv vitlöken och rör ihop med crème fraiche, persilja, parmesan, salt och peppar.

3

Rör ihop parmesankrämen med räkorna.

4

Häll upp i två ugnsfasta portionsformar och strö över ströbröd.

5

Tillaga i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g räkorSkalade
 1 st vitlöksklyfta
 2 msk persilja, hackad
 1 krm salt
 2 tsk mandelmjöl/hemgjort ströbröd på lchf bröd

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225°. Se till att räkorna är rengjorda från skal och annat.

2

Skala och riv vitlöken och rör ihop med crème fraiche, persilja, parmesan, salt och peppar.

3

Rör ihop parmesankrämen med räkorna.

4

Häll upp i två ugnsfasta portionsformar och strö över ströbröd.

5

Tillaga i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Parmesangratinerade räkor
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida