Innan jag började med LCHF så var det här en stor favorit att göra som snabb pasta. Nu funkar ju såsen fortfarande, men pastan byter jag ut mot strimlad vitkål. Anledningen till att jag kallar den för Pasta Uno, är att den har ett av nästan allt. Ett paket bacon, en lök, en klyfta vitlök, en burk tomater och så vidare...
Strimla löken, baconet och hacka vitlöken. Dela champinjonerna i kvartingar. Bryn det hela i olivoljan så att det får lite färg i en stekpanna.
Slå på de övriga ingredienserna och låt allt puttra i cirka 15 minuter.
Servera med t ex strimlad vitkål som du kokar i lättsaltat vatten.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla löken, baconet och hacka vitlöken. Dela champinjonerna i kvartingar. Bryn det hela i olivoljan så att det får lite färg i en stekpanna.
Slå på de övriga ingredienserna och låt allt puttra i cirka 15 minuter.
Servera med t ex strimlad vitkål som du kokar i lättsaltat vatten.