Peggys ägg- och baconmuffins
3
Innehåll
När man har lite extra tid till att göra frukost, t ex på helgen så kan man lyxa till det med en variant av bacon och ägg, nämligen ägg- och baconmuffins.
Riktigt goda och läckra att äta.
Man kan även göra det lite roligare och smaksätta de med olika örter eller andra goda kryddor.
Receptet ger 6 stycken muffins. Man äter kanske 2 var.
Bild och recept: Peggy Dausch
Total tid: 30 minuter
Portioner: 3
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 190 grader.
- Stek baconet lätt ett par minuter. Det ska inte bli knaprigt, utan bara lite stekt. Låt de sedan rinna av på hushållspapper.
- Klä in muffinsformen med bacon. Det ska räcka till 6 stycken.
- Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter tills ägget har satt sig.
- Ta ut och servera.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!