Peggys kantarell- och baconbiffar
2
Bacon tillsammans med nyplockade kantareller i form av en biff av köttfärs, hur fel kan det gå liksom?
Dessa kantarell- och baconbiffar är helt fantastiskt goda och rätt så enkla att laga med.
Såsen gör du sedan direkt i stekpannan och får med alla de goda smakerna.
Detta kan du självklart göra med andra svampsorter om du vill.
Recept och bild: Peggy
Om du hellre vill göra helt vanliga pannbiffar utan svamp, så tycker jag att du ska kika på mitt goda recept på pannbiffar.
Total tid: 45 minuter
Portioner: 6
Ingredienser
Instruktioner
Biffarna
- Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken.
- Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Låt röran svalna.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Supergott