Bacon tillsammans med nyplockade kantareller i form av en biff av köttfärs, hur fel kan det gå liksom?
Dessa kantarell- och baconbiffar är helt fantastiskt goda och rätt så enkla att laga med.
Såsen gör du sedan direkt i stekpannan och får med alla de goda smakerna.
Detta kan du självklart göra med andra svampsorter om du vill.
Recept och bild: Peggy
Om du hellre vill göra helt vanliga pannbiffar utan svamp, så tycker jag att du ska kika på mitt goda recept på pannbiffar.
Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken.
Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Låt röran svalna.
Servera gärna med blomkåls- och broccolipuré.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken.
Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Låt röran svalna.
Servera gärna med blomkåls- och broccolipuré.