Hoppa till innehåll
Open navigation

Peggys kantarell- och baconbiffar

3,58 av 14 röster
Sparat av: st
Peggys kantarell- och baconbiffar

Bacon tillsammans med nyplockade kantareller i form av en biff av köttfärs, hur fel kan det gå liksom?
Dessa kantarell- och baconbiffar är helt fantastiskt goda och rätt så enkla att laga med.
Såsen gör du sedan direkt i stekpannan och får med alla de goda smakerna.

Detta kan du självklart göra med andra svampsorter om du vill.

Recept och bild: Peggy

Om du hellre vill göra helt vanliga pannbiffar utan svamp, så tycker jag att du ska kika på mitt goda recept på pannbiffar.

Total tid: 45 minuter
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Biffarna

Såsen

Instruktioner

Biffarna

  • Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken.
  • Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Låt röran svalna.
    Peggys kantarell- och baconbiffar
  • Blanda färs, ägg, grädde, salt, peppar och svampröran. Arbeta det till en smidig smet.
  • Forma biffar och bryn dem i smör. Lägg dem i en ugnsform i 200 grader och låt dem ligga där och bli genomstekta där.

Såsen

Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg