Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Pekingsoppa

4,20 av 5 röster
Pekingsoppa

En stark sötsur soppa som är en poppis förrätt i min familj och då gärna riktigt stark.
Men med rikligt med protein och grönsaker i soppan och kanske några ostflarn eller kesoplättar till så kan den ätas som huvudrätt.

Recept anpassat med sukrin och arrowrot för att passa LCHF.
Bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Total tid: 25 minuter
Portioner: 4
Författare: Amonazon

Ingredienser

Soppa

Förslag på innehåll i soppan

  • Tillagat kycklingkött
  • Tillagat fläskkött
  • Skalade räkor
  • Bambuskott
  • Champinjoner eller annan svamp
  • Groddar
  • Salladslök
  • Kokta vaktelägg
  • Uppvispat ägg

Instruktioner

  • Koka upp ingredienserna till soppan.
  • Smaka av om tillräckligt sött, surt och starkt enligt din smak.
  • Red med arrowrot eller potatismjöl utrört i lite vatten.
  • Lägg i ditt val av innehåll i soppan.
  • Låt sjuda en stund tills allt är varmt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,20 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg