Pekingsoppa

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 4 röster - Betygsätt

En stark sötsur soppa som är en poppis förrätt i min familj och då gärna riktigt stark. Men med rikligt med protein och grönsaker i…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pekingsoppa
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

En stark sötsur soppa som är en poppis förrätt i min familj och då gärna riktigt stark.
Men med rikligt med protein och grönsaker i soppan och kanske några ostflarn eller kesoplättar till så kan den ätas som huvudrätt.

Recept anpassat med sukrin och arrowrot för att passa LCHF.
Bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Soppa
 1,2 l kycklingbuljong
 1 msk sweet chilisås (valbart)
 2 tsk ättikssprit 12%
 1,5 msk Arrowrot (eller 1 msk potatismjöl) till redning
Förslag på innehåll i soppan
 Tillagat kycklingkött
 Tillagat fläskkött
 Skalade räkor
 Bambuskott
 Champinjoner eller annan svamp
 Groddar
 Salladslök
 Kokta vaktelägg
 Uppvispat ägg
ANNONS

Gör så här:

1

Koka upp ingredienserna till soppan.

2

Smaka av om tillräckligt sött, surt och starkt enligt din smak.

3

Red med arrowrot eller potatismjöl utrört i lite vatten.

4

Lägg i ditt val av innehåll i soppan.

5

Låt sjuda en stund tills allt är varmt.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Soppa
 1,2 l kycklingbuljong
 1 msk sweet chilisås (valbart)
 2 tsk ättikssprit 12%
 1,5 msk Arrowrot (eller 1 msk potatismjöl) till redning
Förslag på innehåll i soppan
 Tillagat kycklingkött
 Tillagat fläskkött
 Skalade räkor
 Bambuskott
 Champinjoner eller annan svamp
 Groddar
 Salladslök
 Kokta vaktelägg
 Uppvispat ägg

Instruktioner

1

Koka upp ingredienserna till soppan.

2

Smaka av om tillräckligt sött, surt och starkt enligt din smak.

3

Red med arrowrot eller potatismjöl utrört i lite vatten.

4

Lägg i ditt val av innehåll i soppan.

5

Låt sjuda en stund tills allt är varmt.

Pekingsoppa

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida