Davinas pepparkaksbollar med choklad och mandelspån
Innehåll
Nu börjar det bli dags för julbak!! Här kommer ett jättegott
Lchf recept på julgodis! Tar inte långt tid att göra och
blandningen mellan pepparkaka och choklad är så himla god! Ni måste
testa!
Vill ni ha mer recept följ mig gärna på instagram @davinasketo
Ha det fint!!
Total tid:
20 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 70 g Smör, rumstempererat
- 2 dl Mandelmjöl
- 1 krm Ingefära (malen)
- 1 msk Kanel
- 1 msk Kardemumma
- 2 msk Sötning (sukrinmelis)
- ½ dl Mandelspån
- 50 g Mörkchoklad (minst 70%)
Instruktioner
- Smält chokladen i vattenbad.
- Blanda resten av ingredienserna. Ställ i kylen i 15 min.
- Ta ut från kylen och rulla 10 små bollar.
- Rulla i chokladen och på med mandelspån.
- Ställ i kylen i 10 min.
- Ta ut ur kylen 5-10 min innan servering och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!