God och stark pepparsås till t.ex en grillad eller stekt köttbit eller kyckling.
Hittade recept hos Alltommat och anpassade det till min egen smak och LCHF
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration https://www.instagram.com/amonazon/
Gillar du whisky så ska du testa ett annat underbart gott recept på pepparsås.
Mortla pepparn och stek i smör.
Hacka och stek lök med pepparn.
Stek tomatpuré med pepparn och löken.
Blanda vätskorna och häll i kastrullen
Dofta över kajennpeppar
Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)
Häll ner grönpeppar i lag.
Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Mortla pepparn och stek i smör.
Hacka och stek lök med pepparn.
Stek tomatpuré med pepparn och löken.
Blanda vätskorna och häll i kastrullen
Dofta över kajennpeppar
Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)
Häll ner grönpeppar i lag.
Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat