Pepparsås

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

God och stark pepparsås till t.ex en grillad eller stekt köttbit eller kyckling. Hittade recept hos Alltommat och anpassade det till min egen smak och…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pepparsås
ANNONS
cooked_user_7403SkapareAmonazonFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

God och stark pepparsås till t.ex en grillad eller stekt köttbit eller kyckling.

Hittade recept hos Alltommat och anpassade det till min egen smak och LCHF
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration https://www.instagram.com/amonazon/

Gillar du whisky så ska du testa ett annat underbart gott recept på pepparsås.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 2 msk smör
 1 tsk rosépeppar
 1 tsk grönpeppar
 1 tsk svartpeppar
 2 schalottenlökar
 1 dl vatten
 2 dl grädde
 Ev. 2 msk cognac
 Lite kajennpeppar
 2 tsk grönpeppar i lag

 

Gör så här:

1

Mortla pepparn och stek i smör.

2

Hacka och stek lök med pepparn.

3

Stek tomatpuré med pepparn och löken.

4

Blanda vätskorna och häll i kastrullen

5

Dofta över kajennpeppar

6

Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)

7

Häll ner grönpeppar i lag.

8

Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.3 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk smör
 1 tsk rosépeppar
 1 tsk grönpeppar
 1 tsk svartpeppar
 2 schalottenlökar
 1 dl vatten
 2 dl grädde
 Ev. 2 msk cognac
 Lite kajennpeppar
 2 tsk grönpeppar i lag

Instruktioner

1

Mortla pepparn och stek i smör.

2

Hacka och stek lök med pepparn.

3

Stek tomatpuré med pepparn och löken.

4

Blanda vätskorna och häll i kastrullen

5

Dofta över kajennpeppar

6

Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)

7

Häll ner grönpeppar i lag.

8

Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat

Pepparsås
Profilbild för Amonazon

Recept av: AmonazonEdman

LCHF sedan jan 2015 Laktosfritt jan 2016 Karragenanfritt juli 2017 Mamma Matte Maka Stockholm Sweden

Visa alla recept från AmonazonEdman Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida