Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Persiljejärpar

Inga röster än
Persiljejärpar

Persiljejärpar är ju sagolikt gott… speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till.

Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF… har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga.

Glöm inte bort att göra ett stekprov innan du börjar att steka alla järparna. Detta för att smaka av salt och peppar.

Total tid: 40 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.
  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.
  • Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.
  • Forma till små järpar i önskad storlek och stek i smör och olivolja.
  • Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg