Persiljejärpar är ju sagolikt gott... speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till.
Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF... har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga.
Glöm inte bort att göra ett stekprov innan du börjar att steka alla järparna. Detta för att smaka av salt och peppar.
Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.
Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.
Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.
Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.
Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.
Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.
Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.