Pestokryddad råkostsallad

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Den här pestokryddade råkostsalladen är otroligt enkel och god att göra. Perfekt sallad att ha på sommaren till lite grillat eller varför inte på buffé?…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pestokryddad råkostsallad
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Den här pestokryddade råkostsalladen är otroligt enkel och god att göra. Perfekt sallad att ha på sommaren till lite grillat eller varför inte på buffé?

Det funkar bra att köpa färdig pesto, eller så gör du en egen pesto väldigt enkelt. Ska du köpa pesto, så köp gärna en ekologisk, då får du mycket mer smak i det hela.

Om någon undrar över morot och LCHF så funkar det absolut om man äter liberal LCHF.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 300 g Vitkål
 150 g Fänkål
 100 g Morot
 1 dl Pesto

 

Gör så här:

1

Strimla alla grönsakerna.

3

Blanda ner peston i grönsakerna och rör om. Låt gärna stå och dra någon timme minst innan servering.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 300 g Vitkål
 150 g Fänkål
 100 g Morot
 1 dl Pesto

Instruktioner

1

Strimla alla grönsakerna.

3

Blanda ner peston i grönsakerna och rör om. Låt gärna stå och dra någon timme minst innan servering.

Pestokryddad råkostsallad
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida