Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater är en rätt som är helt perfekt som en lätt lunch eller varför inte en härlig sommarmiddag. Zoodles…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater är en rätt som är helt perfekt som en lätt lunch eller varför inte en härlig sommarmiddag.

Zoodles är zucchininudlar helt enkelt och jag använder mig av Westmarks Spiromat när jag gör mina. Jag kan varmt rekommendera er att använda en sådan.

Pesto kan du antingen göra egen eller så köper du en god ekologisk pesto, det är helt upp till dig själv.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 350 g Zoodles
 1 dl Pesto
 300 g Kyckling (tillagad)
 8 st Körsbärstomater
 2 msk Rödlök (hackad)
 1 msk Olivolja
 1 nypa Salt och peppar

 

Gör så här:

1

Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.

3

Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.

5

Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.

7

Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 350 g Zoodles
 1 dl Pesto
 300 g Kyckling (tillagad)
 8 st Körsbärstomater
 2 msk Rödlök (hackad)
 1 msk Olivolja
 1 nypa Salt och peppar

Instruktioner

1

Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.

3

Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.

5

Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.

7

Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida