Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater

5 av 1 röst
Skapat: 4 april, 2017
Senast ändrat: 1 april, 2024
Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater är en rätt som är helt perfekt som en lätt lunch eller varför inte en härlig sommarmiddag.

Zoodles är zucchininudlar helt enkelt och jag använder mig av Westmarks Spiromat när jag gör mina. Jag kan varmt rekommendera er att använda en sådan.

Pesto kan du antingen göra egen eller så köper du en god ekologisk pesto, det är helt upp till dig själv.

Total tid: 25 minuter
Servings: 2
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.
  • Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.
  • Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.
  • Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.