Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater är en rätt som är helt perfekt som en lätt lunch eller varför inte en härlig sommarmiddag.
Zoodles är zucchininudlar helt enkelt och jag använder mig av Westmarks Spiromat när jag gör mina. Jag kan varmt rekommendera er att använda en sådan.
Pesto kan du antingen göra egen eller så köper du en god ekologisk pesto, det är helt upp till dig själv.
Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.
Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.
Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.
Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.
Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.
Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.
Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!