Pizzabotten på 3 ingredienser
4
Innehåll
En otrolig god pizzabotten som är busenkel att laga och supergod.
Knapriga kanter!!
Inte flottig och blöt som det lätt kan bli när man bakar med ost.
Glöm för all del inte bort att ingen pizza är komplett utan en god pizzasallad till.
Total tid: 30 minuter
Ingredienser
- 4 st ägg
- 250 g Riven ost
- 2 dl Havrefiber
Instruktioner
- Vispa upp äggen och rör i rivost, tillsätt havrefiber och kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper. Dra bort det översta bakplåtspappret och förgrädda på 225 grader i ca 12 minuter
- Fyll din botten med valfri fyllning. Jag hade mutti pizzasås, parmaskinka, mozzarella, pesto, champinjoner, rödlök och riven ost. In i ugnen igen i ca 10-15 minuter.
- Dekorera med blandad bladsallad.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!