En otrolig god pizzabotten som är busenkel att laga och supergod.
Knapriga kanter!!
Inte flottig och blöt som det lätt kan bli när man bakar med ost.
Glöm för all del inte bort att ingen pizza är komplett utan en god pizzasallad till.
Vispa upp äggen och rör i rivost, tillsätt havrefiber och kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Dra bort det översta bakplåtspappret och förgrädda på 225 grader i ca 12 minuter
Fyll din botten med valfri fyllning.
Jag hade mutti pizzasås, parmaskinka, mozzarella, pesto, champinjoner, rödlök och riven ost.
In i ugnen igen i ca 10-15 minuter.
Dekorera med blandad bladsallad.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa upp äggen och rör i rivost, tillsätt havrefiber och kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Dra bort det översta bakplåtspappret och förgrädda på 225 grader i ca 12 minuter
Fyll din botten med valfri fyllning.
Jag hade mutti pizzasås, parmaskinka, mozzarella, pesto, champinjoner, rödlök och riven ost.
In i ugnen igen i ca 10-15 minuter.
Dekorera med blandad bladsallad.