Frallor är ju något som är makalöst gott... och när man äter LCHF är det lite svårt att unna sig något gott till frukost som liknar bröd, men dessa frallor är ju riktigt goda även om de är ganska så kompakta, men det mättar ju bara mer då.
Fördelen med dessa är att det inte innehåller mandelmjöl som väldigt många bröd har annars.
Det funkar bra som hamburgerbröd med.
Självklart är det glutenfritt.
Vill du ha något alternativ så kan du alltid göra The Bröd istället.
Stort tack till Louise för receptet.
Smält smöret och blanda ner grädden.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.
Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält smöret och blanda ner grädden.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.
Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.