Pones/pofiberfrallor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Pones, eller pofiberfrallor är otroligt lätt att baka och gott så det förslår. Perfekt för dig som äter LCHF och vill äta någon god fralla/bulle…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pones/pofiberfrallor
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Pones, eller pofiberfrallor är otroligt lätt att baka och gott så det förslår. Perfekt för dig som äter LCHF och vill äta någon god fralla/bulle någon gång ibland.

Dessa funkar även att göra till hamburgerbröd, bara att göra dem lite plattare och bredare, samt pensla och strö sesamfrön uppe på.

Det här receptet ger cirka 6 stycken frallor. Hela satsen ger 20 gram kolhydrater vilket innebär cirka 3,5 gram kolhydrater per portion.

Servera nybakade och med gott pålägg.

Vad är pofiber?

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 1/2 tsk Salt
 100 g Smör
 200 g Kesella
 1 st Ägg
ANNONS

Gör så här:

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

2

Smält smöret och vispa ner ägg, grädde och kesella.

3

Vispa i de torra ingredienserna. Låt stå och svälla i 10 minuter.

4

Forma till 6 lika stora bullar och grädda dem i ugnen 15-20 minuter på 200 grader.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1/2 tsk Salt
 100 g Smör
 200 g Kesella
 1 st Ägg

Instruktioner

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

2

Smält smöret och vispa ner ägg, grädde och kesella.

3

Vispa i de torra ingredienserna. Låt stå och svälla i 10 minuter.

4

Forma till 6 lika stora bullar och grädda dem i ugnen 15-20 minuter på 200 grader.

Pones/pofiberfrallor

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida