Pones, eller pofiberfrallor är otroligt lätt att baka och gott så det förslår. Perfekt för dig som äter LCHF och vill äta någon god fralla/bulle någon gång ibland.
Dessa funkar även att göra till hamburgerbröd, bara att göra dem lite plattare och bredare, samt pensla och strö sesamfrön uppe på.
Det här receptet ger cirka 6 stycken frallor. Hela satsen ger 20 gram kolhydrater vilket innebär cirka 3,5 gram kolhydrater per portion.
Servera nybakade och med gott pålägg.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa i de torra ingredienserna. Låt stå och svälla i 10 minuter.
Forma till 6 lika stora bullar och grädda dem i ugnen 15-20 minuter på 200 grader.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!