Hoppa till innehåll
Open navigation

Rabarberkyckling

4,16 av 13 röster
Sparat av: st
Rabarberkyckling

Rabarberkyckling är ett recept som dök upp i en grupp på Facebook som jag sedan modifierade om lite så det funkar bättre för oss som äter lchf.
Ett riktigt skojigt recept som var hur gott som helst.
Det är ju helt perfekt när man har lite rabarber som växer som ogräs hemma.

Total tid: 40 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Dela kycklingen i lite större bitar, jag delade varje bröstfilé i 4-6 delar beroende på storlek på bröstet.
  • Bryn kycklingen i lite smör. Häll i den hackade löken och låt den fräsa med så den blir mjuk. Salta och peppra.
  • Lägg upp i en ugnsfast form. Fördela rabarbern över kycklingen.
  • Blanda övriga ingredienser i en bunke och slå över kycklingen och rabarbern.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter.
  • Servera med lite stekta grönsaker eller en god sallad.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg