Ramen med biff & sjögräsnudlar
0
Innehåll
Ramen är en japansk nudelsoppa, som går att kombinera och variera i oändligheten, bara fantasin sätter gränsen. Biffen går att byta ut mot kyckling, fisk, fläsk eller ägg. Nyckeln till en god ramen är en god buljong, buljongtärningarna går att byta ut mot egengjord benbuljong eller koncentrerad fond.
Kolla gärna in min instagram för mer inspiration lchf.nea
Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Häll vatten i en stor kastrull och tillsätt buljongtärningarna. Förbered med att skära alla grönsaker och köttet i tunna strimlor under tiden.
- Tillsätt stjälkarna av pak choi, när dessa börjat mjukna tillsätt moroten, paprika och sjögräsnudlarna. Låt koka ca 2 minuter, grönsakerna ska vara al dente.
- Lägg i köttet, rör om ordentligt tills köttet är klart och dra av från plattan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!