Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ramslökssill

Inga röster än
Ramslökssill

Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.

Total tid: 10 minuter
Portioner: 6
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  • Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg