Hoppa till innehåll
Open navigation

Ramslökssill

Inga röster än
Sparat av: st
Ramslökssill
Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.
Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  • Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg