Ska du göra egen kebab, då måste du ju även ha en god röd kebasås till.
Det här är ett superenkelt recept på god kebabsås som du kan välja att göra så stark som du själv vill.
I grundreceptet är den rätt så mild, men du kan lätt öka med till det dubbla med sambal oelek om du vill ha lite mer hetta.
Här hittar du ett recept på hemlagad kebab, eller så så har du ett recept på kebab som man tillagar sous vide här: Kebabkött sous vide
Hacka lök och vitlök.
Fräs det i lite olja.
Tillsätt övriga ingredienser.
Koka upp.
Låt puttra på svag värme i cirka 20 minuter.
Mixa ihop allt med stavmixer.
Smaka av med salt och peppar samt ev. sambal oelek.
Låt svalna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka lök och vitlök.
Fräs det i lite olja.
Tillsätt övriga ingredienser.
Koka upp.
Låt puttra på svag värme i cirka 20 minuter.
Mixa ihop allt med stavmixer.
Smaka av med salt och peppar samt ev. sambal oelek.
Låt svalna.