Rödvinssill med kummin

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Rödvinssill är kanske inte den sillen man tänker på i första hand när man skall äta sill, men iallafall jag är sån som tycker att…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Rödvinssill med kummin, en sill som passar både till jul och midsommar.
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivet
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Rödvinssill är kanske inte den sillen man tänker på i första hand när man skall äta sill, men iallafall jag är sån som tycker att det är skoj med lite andra smaker än de vanliga som alltid finns på julbordet, midsommarbordet med mera.
Just detta receptet kommer från fantastiska Birgitta Höglund och hon har smaker som jag tycker är helt magiska.
Så, vill du ha en lite annorlunda sill på julbordet, så tycker jag att du ska testa denna.

Recept och bild: Birgitta Höglund

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 0,50 dl Rödvin
 20 g Strimlad purjolök
 1 msk Olivolja
 1 msk Tomatpuré
 1 krm Stött kummin

 

Gör så här:

1

Blanda ihop tomatpuré, rödvin, olja, kummin och vinäger. Smaksätt med lite salt.

2

Blanda ner sill och purjolöken.

3

Ställ i kylen över natten och smaka av dagen efter så att det är lagom med kryddor.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 0,50 dl Rödvin
 20 g Strimlad purjolök
 1 msk Olivolja
 1 msk Tomatpuré
 1 krm Stött kummin

Instruktioner

1

Blanda ihop tomatpuré, rödvin, olja, kummin och vinäger. Smaksätt med lite salt.

2

Blanda ner sill och purjolöken.

3

Ställ i kylen över natten och smaka av dagen efter så att det är lagom med kryddor.

Rödvinssill med kummin
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida