Rödvinssill är kanske inte den sillen man tänker på i första hand när man skall äta sill, men iallafall jag är sån som tycker att det är skoj med lite andra smaker än de vanliga som alltid finns på julbordet, midsommarbordet med mera.
Just detta receptet kommer från fantastiska Birgitta Höglund och hon har smaker som jag tycker är helt magiska.
Så, vill du ha en lite annorlunda sill på julbordet, så tycker jag att du ska testa denna.
Recept och bild: Birgitta Höglund
Blanda ner sill och purjolöken.
Ställ i kylen över natten och smaka av dagen efter så att det är lagom med kryddor.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!