Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Rödvinssill med kummin

Inga röster än
Rödvinssill med kummin

Rödvinssill är kanske inte den sillen man tänker på i första hand när man skall äta sill, men iallafall jag är sån som tycker att det är skoj med lite andra smaker än de vanliga som alltid finns på julbordet, midsommarbordet med mera.
Just detta receptet kommer från fantastiska Birgitta Höglund och hon har smaker som jag tycker är helt magiska.
Så, vill du ha en lite annorlunda sill på julbordet, så tycker jag att du ska testa denna.

Recept och bild: Birgitta Höglund

Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instructions

  • Blanda ihop tomatpuré, rödvin, olja, kummin och vinäger. Smaksätt med lite salt.
  • Blanda ner sill och purjolöken.
  • Ställ i kylen över natten och smaka av dagen efter så att det är lagom med kryddor.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.