Romsås

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

En enkel men god kall romsås som passar riktigt bra till fisk.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Romsås

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse2 minTillagning2 minTotalt4 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En enkel men god kall romsås som passar riktigt bra till fisk.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 0,50 st Rödlök
 1 st Burk rom. Brukar ta stenbitsrom.
 Citronsaft
 Salt och peppar
ANNONS

 

Gör så här:

1

Hacka löken fint. Rör sedan samman allt och smaka av med lite citronsaft.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 0,50 st Rödlök
 1 st Burk rom. Brukar ta stenbitsrom.
 Citronsaft
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Hacka löken fint. Rör sedan samman allt och smaka av med lite citronsaft.

Romsås
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida