Rostad blomkål och vitlökssoppa är en mild och riktigt god soppa.
En soppa med väldigt få ingredienser som är lättlagad.
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela blomkålen i bitar. Lägg upp dom på en plåt med bakplåtspapper. Låt blomkålen och vitlöken gå i ugnen tills dess den känns mjuk. Höj sedan värmen och bränn utav ytan ganska rejält.
Mixa eller stöt blomkålen och vitlöken.
Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt allt koka upp och koka några minuter.
Servera med lite knaperstekt bacon.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela blomkålen i bitar. Lägg upp dom på en plåt med bakplåtspapper. Låt blomkålen och vitlöken gå i ugnen tills dess den känns mjuk. Höj sedan värmen och bränn utav ytan ganska rejält.
Mixa eller stöt blomkålen och vitlöken.
Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt allt koka upp och koka några minuter.
Servera med lite knaperstekt bacon.