Rostad blomkål och vitlökssoppa

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Rostad blomkål och vitlökssoppa är en mild och riktigt god soppa. En soppa med väldigt få ingredienser som är lättlagad.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Rostad blomkål,-vitlökssoppa
ANNONS
c5b97e549bb28ea812d5c750fbdf5c86?s=96&d=mm&r=gSkapareJohanFörberedelse40 minTillagning10 minTotalt50 min

Beskrivning - Information

Rostad blomkål och vitlökssoppa är en mild och riktigt god soppa.
En soppa med väldigt få ingredienser som är lättlagad.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 st Hel vitlök
 1 st Blomkålshuvud. Eller fryst.
 5 deciliter Crème fraiche (eller grädde)
 2 deciliter God buljong
 1 msk Hel svartpeppar
 Salt och peppar
 Olivolja
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Dela blomkålen i bitar. Lägg upp dom på en plåt med bakplåtspapper. Låt blomkålen och vitlöken gå i ugnen tills dess den känns mjuk. Höj sedan värmen och bränn utav ytan ganska rejält.

3

Mixa eller stöt blomkålen och vitlöken.

4

Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt allt koka upp och koka några minuter.

5

Servera med lite knaperstekt bacon.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Hel vitlök
 1 st Blomkålshuvud. Eller fryst.
 5 deciliter Crème fraiche (eller grädde)
 2 deciliter God buljong
 1 msk Hel svartpeppar
 Salt och peppar
 Olivolja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Dela blomkålen i bitar. Lägg upp dom på en plåt med bakplåtspapper. Låt blomkålen och vitlöken gå i ugnen tills dess den känns mjuk. Höj sedan värmen och bränn utav ytan ganska rejält.

3

Mixa eller stöt blomkålen och vitlöken.

4

Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull och låt allt koka upp och koka några minuter.

5

Servera med lite knaperstekt bacon.

Rostad blomkål och vitlökssoppa
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida