Rullad på fläskytterfile

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Framför mig hade jag en fläskytterfile och den kändes tråkig, visste inte vad jag skulle göra av den. Tankarna for iväg och undrade hur jag…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Rullad på fläskytterfile
ANNONS
cooked_user_7892SkapareWendaliaFörberedelse15 minTillagning1 timTotalt1 tim 15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Framför mig hade jag en fläskytterfile och den kändes tråkig, visste inte vad jag skulle göra av den. Tankarna for iväg och undrade hur jag kunde få den att kännas lite lyxigare och inte bli torr. Varför inte göra en enkel rullad på den som får sköta sig själv i ugnen?

Kategori

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 175 g Philadelphiaost örter
 20 g Paprika
 Torkad chili

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär fläskytterfile ca 1/2cm från ena sidan rakt nedåt tills det är ca 1/2cm kvar innan du har delat köttet. Vrid köttet och fortsätt där du slutade. Fortsätta runt i hela och tills det köttet blir helt rakt och platt.

2

Bre på med philadelphiaosten.

3

Skär paprikan och champinjonerna i tunna bitar. Strö över på philadelphiaosten. Salta, peppra och ha på chili.

Rullad på fläskytterfile

4

Rulla ihop köttet och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra.

Rullad på fläskytterfile

5

Lägg in i ugnen och låt den vara i ca 60min eller tills den är helt genomstekt. Använd gärna en stektermometer. 72 grader i mitten och sen låta den vila 10 minuter så är den klar.

6

Låt köttet vila ca 10 min, skär i bitar och servera med getostsallad.

Rullad på fläskytterfile

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 175 g Philadelphiaost örter
 20 g Paprika
 Torkad chili

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär fläskytterfile ca 1/2cm från ena sidan rakt nedåt tills det är ca 1/2cm kvar innan du har delat köttet. Vrid köttet och fortsätt där du slutade. Fortsätta runt i hela och tills det köttet blir helt rakt och platt.

2

Bre på med philadelphiaosten.

3

Skär paprikan och champinjonerna i tunna bitar. Strö över på philadelphiaosten. Salta, peppra och ha på chili.

Rullad på fläskytterfile

4

Rulla ihop köttet och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra.

Rullad på fläskytterfile

5

Lägg in i ugnen och låt den vara i ca 60min eller tills den är helt genomstekt. Använd gärna en stektermometer. 72 grader i mitten och sen låta den vila 10 minuter så är den klar.

6

Låt köttet vila ca 10 min, skär i bitar och servera med getostsallad.

Rullad på fläskytterfile

Rullad på fläskytterfile

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida