Saffranssmetana med hallon

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Saffranssmetana med hallon är en sån grej som man kan ta till frukost, mellanmål eller bara som en god efterrätt. Superenkelt att göra, tar inte…

Läs mer 5 kommentarer Skriv ut
Saffranssmetana med hallon
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Saffranssmetana med hallon är en sån grej som man kan ta till frukost, mellanmål eller bara som en god efterrätt.
Superenkelt att göra, tar inte mer än några minuter och kräver ingen som helst tillagning.

Ursprungsreceptet är med creme fraiche, men jag tycker personligen att Smetana har en godare smak, så har valt att ändra till det i receptet. Har du inte tillgång till Smetana så kan du ta creme fraiche.

Recept och bild: Raringens LCHF

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 4 deciliter Smetana
 0,50 g Saffran
 0,50 tsk Vaniljpulver
 50 g Hallon
 Kanel efter smak
 Hyvlad mandel att toppa med

 

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser förutom mandel och hallon.

2

Fördela i små skålar och garnera med hallon och lite mandel.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 deciliter Smetana
 0,50 g Saffran
 0,50 tsk Vaniljpulver
 50 g Hallon
 Kanel efter smak
 Hyvlad mandel att toppa med

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser förutom mandel och hallon.

2

Fördela i små skålar och garnera med hallon och lite mandel.

Saffranssmetana med hallon
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida