Saftig Kycklingfilé i Airfryer

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Välkommen till en smakexplosion i luften! Här presenterar vi det ultimata receptet för alla kycklingälskare därute – en förtrollande rätt som kombinerar lättheten i en…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Saftig Kycklingfilé i Airfryer | LCHF-arkivet
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Välkommen till en smakexplosion i luften! Här presenterar vi det ultimata receptet för alla kycklingälskare därute – en förtrollande rätt som kombinerar lättheten i en airfryer med den fantastiska smaken av saftig kycklingfilé. Med denna enkla och snabba metod kommer du att kunna avnjuta ett mästerverk till middag på nolltid.

Att laga kycklingfilé i airfryer är som att skapa magi. Med hjälp av en fantastisk airfryer får du en perfekt krispig yta samtidigt som insidan bevarar sin saftighet. Det är som att äta på en lyxig restaurang, fast hemma i ditt eget kök.

Först och främst behöver du några enkla ingredienser: färska kycklingfiléer, en touch av dina favoritkryddor och självklart, en pålitlig airfryer. När du har dessa på plats är det dags att sätta igång.

Spana in mitt recept här och lär dig att tillaga kycklingfilé på ett enkelt sätt!

Mängden kryddor och vilka kryddor du använder är helt och hållet en smaksak. Mitt recept är en liten hänvisning och hjälp på vägen, men försök att komma fram till din egen perfekta kryddning.

Om du vill ha tips på andra recept för airfryer så spana in här: Airfryerrecept

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 2 st Färska kycklingfiléer
 2 msk Smör
 0,50 tsk Hackad/pressad/riven vitlökEller vitlökspulver
 1 krm Chilipulver
 0,50 tsk Salt
 Svartpeppar, nymalen
Utrustning som underlättar i detta receptet

 

Gör så här:

1

Smält smöret och blanda ner dina kryddor.

2

Pensla på kryddblandningen på kycklingfilén så att alla ytor blir täckta med kryddor.

3

Sätt igång din airfryer på 190 grader.

4

Lägg i filéerna i korgen på din airfryer. Se till att dom inte ligger på varandra.

5

Tillaga nu kycklingfilén i cirka 12-15 minuter.
Vänd på dom och kör ytterligare cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt färdig inuti.

Använd gärna en stektermometer för att kunna kontrollera innertemperaturen. När den når 75°C är den klar.

6

Ta ut dina kycklingfiléer och låt dom ligga och vila i cirka fem minuter innan du skär upp dom.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Färska kycklingfiléer
 2 msk Smör
 0,50 tsk Hackad/pressad/riven vitlökEller vitlökspulver
 1 krm Chilipulver
 0,50 tsk Salt
 Svartpeppar, nymalen
Utrustning som underlättar i detta receptet

Instruktioner

1

Smält smöret och blanda ner dina kryddor.

2

Pensla på kryddblandningen på kycklingfilén så att alla ytor blir täckta med kryddor.

3

Sätt igång din airfryer på 190 grader.

4

Lägg i filéerna i korgen på din airfryer. Se till att dom inte ligger på varandra.

5

Tillaga nu kycklingfilén i cirka 12-15 minuter.
Vänd på dom och kör ytterligare cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt färdig inuti.

Använd gärna en stektermometer för att kunna kontrollera innertemperaturen. När den når 75°C är den klar.

6

Ta ut dina kycklingfiléer och låt dom ligga och vila i cirka fem minuter innan du skär upp dom.

Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida