Det godaste LCHF-brödet jag ätit hittills! Blir saftigt och mört. Kan ätas till frukost/lunch/picknick eller mellanmål.
Inget smör eller pålägg behövs. Ät det varmt eller kallt, lika gott vilket som.
Går att variera som man vill med det man tycker om tex. skinka, soltorkade tomater mm... Bara fantasin sätter gränser.
Blev jättepoppis hos alla som smakat. Stora som små.
Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.
Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten
Rör ner creme fraichen och den rivna osten.
Låt stå 5 min.
Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.
Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.
Vill man så kan man strö över lite riven ost.
Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.
Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.
Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten
Rör ner creme fraichen och den rivna osten.
Låt stå 5 min.
Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.
Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.
Vill man så kan man strö över lite riven ost.
Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.
Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.