Salamibröd

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det godaste LCHF-brödet jag ätit hittills! Blir saftigt och mört. Kan ätas till frukost/lunch/picknick eller mellanmål. Inget smör eller pålägg behövs. Ät det varmt eller…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
LCHF-recept-ywes-salamibrod
ANNONS
Profilbild för Ywe66SkapareYwe66Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Det godaste LCHF-brödet jag ätit hittills! Blir saftigt och mört. Kan ätas till frukost/lunch/picknick eller mellanmål.

Inget smör eller pålägg behövs. Ät det varmt eller kallt, lika gott vilket som.

Går att variera som man vill med det man tycker om tex. skinka, soltorkade tomater mm... Bara fantasin sätter gränser.

Blev jättepoppis hos alla som smakat. Stora som små.

 

 

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 1 Ägg
 1 Äggula
 40 g Pepparsalami (skinka)
 6 st Gröna oliver
 1,5 msk Creme fraiche 34%
 2 dl Finriven ost

 

Gör så här:

1

Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.

2

Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten

3

Rör ner creme fraichen och den rivna osten.

4

Strö över pofiber, bakpulver och oregano. Rör ihop allt.

5

Låt stå 5 min.

6

Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.

7

Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.

8

Vill man så kan man strö över lite riven ost.

9

Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.

10

Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 Ägg
 1 Äggula
 40 g Pepparsalami (skinka)
 6 st Gröna oliver
 1,5 msk Creme fraiche 34%
 2 dl Finriven ost

Instruktioner

1

Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.

2

Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten

3

Rör ner creme fraichen och den rivna osten.

4

Strö över pofiber, bakpulver och oregano. Rör ihop allt.

5

Låt stå 5 min.

6

Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.

7

Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.

8

Vill man så kan man strö över lite riven ost.

9

Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.

10

Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.

Salamibröd

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida