Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Salamibröd

Inga röster än
Salamibröd

Det godaste LCHF-brödet jag ätit hittills! Blir saftigt och mört. Kan ätas till frukost/lunch/picknick eller mellanmål.

Inget smör eller pålägg behövs. Ät det varmt eller kallt, lika gott vilket som.

Går att variera som man vill med det man tycker om tex. skinka, soltorkade tomater mm… Bara fantasin sätter gränser.

Blev jättepoppis hos alla som smakat. Stora som små.

Total tid: 20 minuter
Portioner: 3
Författare: Ywe66

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.
  • Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten
  • Rör ner creme fraichen och den rivna osten.
  • Strö över pofiber, bakpulver och oregano. Rör ihop allt.
  • Låt stå 5 min.
  • Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.
  • Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.
  • Vill man så kan man strö över lite riven ost.
  • Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.
  • Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg