Salladswrap är ett superenkelt och gott mål som du kan äta till frukost, lunch eller som ett mellanmål.
Det tar inte alls lång tid att göra och är fantastiskt gott och fräscht.
En annan sak som är perfekt med dessa salladswraps, det är att du kan variera smakerna hur mycket som helst.
I detta receptet så använder jag mig av rökt skinka, ost och grönsaker i form av tomat och gurka, men det går ju att byta ut egentligen alla ingredienser till annat.
Här är några tips på vad du kan använda till fyllningen:
- Färskost
- Knaperstekt bacon
- Salami
- lax" target="_blank" rel="nofollow">Kallrökt lax
- Grillad kyckling
- Brieost
- Kokt ägg
Ja, det är lite olika alternativ, men det finns nog massor av andra varianter som ni kan komma på.
Har du nån riktigt god kombination att tipsa om, släng gärna in en kommentar längre ner.
Förbered alla ingredienser.
För att få en så krispig och god sallad som möjligt, så kan du lägga den i blöt i kallt vatten ett tag. Glöm inte bort att få bort allt vatten sen bara. En salladsslunga är toppen för det.
Sedan så är det bara att börja montera ihop din wrap som du vill ha den.
Lägg ut dina salladsblad på en skärbräda.
Lägg på skinka, dijonsenap och skivad gurka.
Rulla ihop din salladswrap.
Dela på mitten och ät gott!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Förbered alla ingredienser.
För att få en så krispig och god sallad som möjligt, så kan du lägga den i blöt i kallt vatten ett tag. Glöm inte bort att få bort allt vatten sen bara. En salladsslunga är toppen för det.
Sedan så är det bara att börja montera ihop din wrap som du vill ha den.
Lägg ut dina salladsblad på en skärbräda.
Lägg på skinka, dijonsenap och skivad gurka.
Rulla ihop din salladswrap.
Dela på mitten och ät gott!