Sannas LCHF-bröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Här har du ett riktigt enkelt och gott recept på lchf-bröd, nämligen Sannas LCHF-bröd. Det tar inte alls lång tid att svänga ihop och sedan…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Sannas LCHF-bröd | LCHF-arkivet
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning1 timTotalt1 tim 10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Här har du ett riktigt enkelt och gott recept på lchf-bröd, nämligen Sannas LCHF-bröd.

Det tar inte alls lång tid att svänga ihop och sedan så står det i ugnen och sköter sig själv.

Perfekt när du vill ha ett nybakat och enkelt bröd.

Ett tips är att skiva upp brödet när det har svalnat och sedan frysa in. Då kan man ta fram ett par skivor när man vill och tina eller rosta.

Bild och recept: Sanna

Kategori

 

Ingredienser

Mängd12 Portioner
 130 g Mandelmjöl
 2 deciliter Krossade linfrön
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Salt
 250 g Kesella naturell
 6 st Ägg

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175°C.

2

Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.

3

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

4

Tillsätt ägg och kesella. Blanda ihop allt ordentligt, men jobba inte smeten för mycket utan bara så att allt blandas väl.

5

Häll smeten i brödformen.

6

Grädda i cirka 60 minuter.

7

När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 130 g Mandelmjöl
 2 deciliter Krossade linfrön
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Salt
 250 g Kesella naturell
 6 st Ägg

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175°C.

2

Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.

3

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

4

Tillsätt ägg och kesella. Blanda ihop allt ordentligt, men jobba inte smeten för mycket utan bara så att allt blandas väl.

5

Häll smeten i brödformen.

6

Grädda i cirka 60 minuter.

7

När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.

Sannas LCHF-bröd
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida