Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Sannas LCHF-bröd

4 av 1 röst
Skapat: 25 september, 2023
Senast ändrat: 1 april, 2024
Sannas LCHF-bröd

Här har du ett riktigt enkelt och gott recept på lchf-bröd, nämligen Sannas LCHF-bröd.

Det tar inte alls lång tid att svänga ihop och sedan så står det i ugnen och sköter sig själv.

Perfekt när du vill ha ett nybakat och enkelt bröd.

Ett tips är att skiva upp brödet när det har svalnat och sedan frysa in. Då kan man ta fram ett par skivor när man vill och tina eller rosta.

Bild och recept: Sanna

Total tid: 1 timme 10 minuter
Servings: 12
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175°C.
  • Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.
  • Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • Tillsätt ägg och kesella. Blanda ihop allt ordentligt, men jobba inte smeten för mycket utan bara så att allt blandas väl.
  • Häll smeten i brödformen.
  • Grädda i cirka 60 minuter.
  • När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Sannas LCHF-bröd”

4 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.