Här har du ett riktigt enkelt och gott recept på lchf-bröd, nämligen Sannas LCHF-bröd.
Det tar inte alls lång tid att svänga ihop och sedan så står det i ugnen och sköter sig själv.
Perfekt när du vill ha ett nybakat och enkelt bröd.
Ett tips är att skiva upp brödet när det har svalnat och sedan frysa in. Då kan man ta fram ett par skivor när man vill och tina eller rosta.
Bild och recept: Sanna
Sätt ugnen på 175°C.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Häll smeten i brödformen.
Grädda i cirka 60 minuter.
När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°C.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Häll smeten i brödformen.
Grädda i cirka 60 minuter.
När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.