Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Sashimi med finstrimlad rättika och gurkrullar med färskost

5 av 1 röst
Sashimi med finstrimlad rättika och gurkrullar med färskost

Sashimi är en fräsch och enkel rätt som är ett fantastiskt alternativ till sushi då den inte innehåller något ris men ändå bidrar med underbar umamismak. Se till att laxfilén är fryst i minst 48 timmar innan du tinar och äter den.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 1
Författare: Monika Wallenius

Ingredienser

Instruktioner

  • Ta bort skinnet från laxen och skär laxen i tunna skivor.
  • Finstrimla rättikan.
  • Hyvla gurkan på längden och bred på färskosten. Rulla ihop.
  • Skiva avokadon.
  • Skär salladslöken tunt.
  • Lägg upp allt på ett fat och strö lite sesamfrön över. Servera med tamarisoja och koriander.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg