Hoppa till innehåll
Open navigation

Semla på muggbröd

4,62 av 13 röster
Sparat av: st
Semla på muggbröd

En snabb och enkel, men god semla!

Total tid: 10 minuter
Portioner: 1
Författare: Anna-Karin M

Ingredienser

Brödet

Mandelmassa

Montering

Instruktioner

Muggbrödet

Mandelmassan

  • Medan muggbrödet svalnar går du mandelmassan. Blanda den sparade äggvitan med mandelmjöl (kan behövas mer el mindre än 0,5 dl beroende på hur mycket äggvita du sparat, så testa dig fram), sukrin melis och bittermandlearom.

Montera

  • Vispa grädde, så mycket du vill ha till din semla. Skär locket av muggbrödet, fyll med mandelmassa och grädde. På med locket och pudra över lite sukrin melis vid servering.
    Semla på muggbröd

Nutrition

Carbohydrates: 6g | Protein: 16g
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg