Hoppa till innehåll
Open navigation

Senap- och dillöverbakad lax

5 av 2 röster
Sparat av: st
Senap- och dillöverbakad lax
Enkla recept, det älskar jag verkligen och denna senap- och dillöverbakade laxen som bara behöver fyra ingredienser plus lite salt och peppar. Ja, mycket lättare än så vet jag inte om det kan bli egentligen.Detta är något som passar till hela familjen och det går riktigt snabbt att laga med.Servera med en god sallad, eller kanske vitkålsmos.Recept och bild: Lolas mat
5 av 2 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Förslag på tillbehör

  • Vitkålsmos
  • Blomkål- och broccolimos

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 210 grader varmluft (225 utan varmluft).
  • Lägg laxen i en ugnsfast form.
  • Blanda ihop övriga ingredienser och fördela den över laxen, så att det täcker bitarna.
  • Gratinera i ugnen cirka 25 minuter. Täcket ska ha fått en vacker färg.
  • Ta ut och servera direkt.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg