Enkla recept, det älskar jag verkligen och denna senap- och dillöverbakade laxen som bara behöver fyra ingredienser plus lite salt och peppar.
Ja, mycket lättare än så vet jag inte om det kan bli egentligen.
Detta är något som passar till hela familjen och det går riktigt snabbt att laga med.
Servera med en god sallad, eller kanske vitkålsmos.
Recept och bild: Lolas mat
Sätt ugnen på 210 grader varmluft (225 utan varmluft).
Lägg laxen i en ugnsfast form.
Blanda ihop övriga ingredienser och fördela den över laxen, så att det täcker bitarna.
Gratinera i ugnen cirka 25 minuter. Täcket ska ha fått en vacker färg.
Ta ut och servera direkt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 210 grader varmluft (225 utan varmluft).
Lägg laxen i en ugnsfast form.
Blanda ihop övriga ingredienser och fördela den över laxen, så att det täcker bitarna.
Gratinera i ugnen cirka 25 minuter. Täcket ska ha fått en vacker färg.
Ta ut och servera direkt.