Senap- och persiljesås

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost. Här har jag gjort en liten uppdaterad…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Senap- och persiljesås
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetTillagning15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost.
Här har jag gjort en liten uppdaterad version av senapssåsen.

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 1 dl Smetana
 3 deciliter Grädde
 3 msk Dijonsenap
 2 msk Hackad persilja
 Nymalen svartpeppar

 

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.

2

Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens.
Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.

3

När du har önskad konsistens, då tillsätter du persiljan och smakar av med salt och peppar.

4

Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Smetana
 3 deciliter Grädde
 3 msk Dijonsenap
 2 msk Hackad persilja
 Nymalen svartpeppar

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.

2

Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens.
Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.

3

När du har önskad konsistens, då tillsätter du persiljan och smakar av med salt och peppar.

4

Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.

Senap- och persiljesås
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida