Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Senap- och persiljesås

5 av 1 röst
Senap- och persiljesås

Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost.
Här har jag gjort en liten uppdaterad version av senapssåsen.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.
  • Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens. Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.
  • När du har önskad konsistens, då tillsätter du persiljan och smakar av med salt och peppar.
  • Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg