Senap- och persiljesås
3
Innehåll
Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när
det gäller vanlig hederlig husmanskost.
Här har jag gjort en liten uppdaterad version av senapssåsen.
Total tid:
15 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
- 1 dl Smetana
- 3 dl Grädde
- 1 msk Kycklingfond, koncentrerad
- 3 msk Dijonsenap
- 2 msk Hackad persilja
- nymalen svartpeppar
- Örtsalt
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.
- Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens. Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.
- Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!