Senap- och persiljesås

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost. Här har jag gjort en liten uppdaterad…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Senap- och persiljesås
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetTillagning15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost.
Här har jag gjort en liten uppdaterad version av senapssåsen.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 1 dl Smetana
 3 deciliter Grädde
 3 msk Dijonsenap
 2 msk Hackad persilja
 Nymalen svartpeppar

 

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.

2

Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens.
Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.

3

När du har önskad konsistens, då tillsätter du persiljan och smakar av med salt och peppar.

4

Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Smetana
 3 deciliter Grädde
 3 msk Dijonsenap
 2 msk Hackad persilja
 Nymalen svartpeppar

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.

2

Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens.
Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.

3

När du har önskad konsistens, då tillsätter du persiljan och smakar av med salt och peppar.

4

Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.

Senap- och persiljesås
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida