Sesambröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 7 röster - Betygsätt

Sesambröd eller sesamfröbröd är ett recept som har cirkulerat lite då och då på nätet. Jag ville testa det men vill att det skulle vara…

Läs mer 6 kommentarer Skriv ut
Sesambröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse8 minTillagning8 minTotalt16 min

Beskrivning - Information

Sesambröd eller sesamfröbröd är ett recept som har cirkulerat lite då och då på nätet. Jag ville testa det men vill att det skulle vara utan fiberhusk då mnga inte gillar det, så här är mitt sesambröd utan fiberhusk, perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb/lågkolhydratkost.

Tips! Byt ut hälften av sesamfröna mot krossade linfrön.

Dessutom är det som alltid inom LCHF glutenfritt.

Receptet ger en plåt, vilket ger ungefär 8-12 bitar, beroende på storlek.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 100 g Ost (riven)
 3 st Ägg
 1 nypa Salt
ANNONS

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

2

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.

4

Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 7

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Ost (riven)
 3 st Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

2

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.

4

Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.

Sesambröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida