Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Sesampanerad torsk

5 av 1 röst
Sesampanerad torsk

Det här är ju bara så galet gott… en fin bit panerad torsk. Servera med en god örtsås och lite grönsaker.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att ta fram tre stycken tallrikar. I den första skall du ha pofibern som du blandar med saltet och lite malen svartpeppar. I den andra tallriken så slår du ihop ägget med vattnet. I den tredje tallriken häller du upp sesamfröna.
  • Nu ska vi dubbelpanera fisken. Börja med att doppa fisken i pofibern, sen ner i ägget och sist vänder du fisken i sesamfröna. Se till att fisken täcks helt av samtliga ingredienser. Lägg på en tallrik tillsvidare och panera klart all fisk.
  • Stek fisken i stekpanna med mycket smör. Tänk på att inte ha för hög värme för då bränner sesamfröna lätt, samtidigt så ska det ju stekas, inte kokas.
  • När fisken är genomstekt är det bara att lägga upp och njuta.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg