Det här är ju bara så galet gott... en fin bit panerad torsk. Servera med en god örtsås och lite grönsaker.
Börja med att ta fram tre stycken tallrikar. I den första skall du ha pofibern som du blandar med saltet och lite malen svartpeppar. I den andra tallriken så slår du ihop ägget med vattnet. I den tredje tallriken häller du upp sesamfröna.
Nu ska vi dubbelpanera fisken. Börja med att doppa fisken i pofibern, sen ner i ägget och sist vänder du fisken i sesamfröna. Se till att fisken täcks helt av samtliga ingredienser. Lägg på en tallrik tillsvidare och panera klart all fisk.
Stek fisken i stekpanna med mycket smör. Tänk på att inte ha för hög värme för då bränner sesamfröna lätt, samtidigt så ska det ju stekas, inte kokas.
När fisken är genomstekt är det bara att lägga upp och njuta.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Börja med att ta fram tre stycken tallrikar. I den första skall du ha pofibern som du blandar med saltet och lite malen svartpeppar. I den andra tallriken så slår du ihop ägget med vattnet. I den tredje tallriken häller du upp sesamfröna.
Nu ska vi dubbelpanera fisken. Börja med att doppa fisken i pofibern, sen ner i ägget och sist vänder du fisken i sesamfröna. Se till att fisken täcks helt av samtliga ingredienser. Lägg på en tallrik tillsvidare och panera klart all fisk.
Stek fisken i stekpanna med mycket smör. Tänk på att inte ha för hög värme för då bränner sesamfröna lätt, samtidigt så ska det ju stekas, inte kokas.
När fisken är genomstekt är det bara att lägga upp och njuta.