Sesampanerad torsk

1
Innehåll
Det här är ju bara så galet gott… en fin bit panerad torsk. Servera med en god örtsås och lite grönsaker.
Total tid:
25 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Börja med att ta fram tre stycken tallrikar. I den första skall du ha pofibern som du blandar med saltet och lite malen svartpeppar. I den andra tallriken så slår du ihop ägget med vattnet. I den tredje tallriken häller du upp sesamfröna.
- Nu ska vi dubbelpanera fisken. Börja med att doppa fisken i pofibern, sen ner i ägget och sist vänder du fisken i sesamfröna. Se till att fisken täcks helt av samtliga ingredienser. Lägg på en tallrik tillsvidare och panera klart all fisk.
- Stek fisken i stekpanna med mycket smör. Tänk på att inte ha för hög värme för då bränner sesamfröna lätt, samtidigt så ska det ju stekas, inte kokas.
- När fisken är genomstekt är det bara att lägga upp och njuta.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!