En riktigt god hemmagjord skärgårdssill är något du kan ha till påsk, midsommar och även till jul.
Detta är ett recept som passar dig som äter lchf eller keto.
Gör gärna sillen några dagar innan du ska äta den så blir den bara godare i smaken när den har fått stå och dra ur all smaksättning.
Beroende på hur strikt du är så kan du välja att göra din egen inlagda sill (sockerfri), eller så använder du femminuterssillen och sköljer av den. Den innehåller dock en del mer kolhydrater då den är inlagd i socker.
Recept och bild: Lena
Skär sillen i bitar om den inte redan är skuren i bitar.
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Häll upp i passande burk med lock och förvara i kyl.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Skär sillen i bitar om den inte redan är skuren i bitar.
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Häll upp i passande burk med lock och förvara i kyl.