Skinkschnitzel – LCHF

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 6 röster - Betygsätt

En riktigt god skinkschnitzel/fläskschnitzel är nog bland det godaste man kan äta tycker jag. En dubbelpanerad bit fläskkött som steks i rejält med smör, mums!…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Skinkschnitzel – LCHF
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En riktigt god skinkschnitzel/fläskschnitzel är nog bland det godaste man kan äta tycker jag. En dubbelpanerad bit fläskkött som steks i rejält med smör, mums!

Går det att dubbelpanera när man äter LCHF, självklart. Pofiber, ägg och mandelmjöl funkar kanon.

Du väljer själv om du vill banka ut dina schnitzlar eller inte, det blir godare om man gör det, men går åt mer panering.

På receptet har jag serverat schnitzeln med en varm örtsås och blomkålspuré.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 800 g Skinkschnitzel
 2 Ägg
 2 msk Vatten
 1 tsk Salt
 1 krm Svartpeppar
 100 g Smör

 

Gör så här:

1

Banka dina schnitzlar först om du vill/behöver det.

2

Ta fram tre stycken djupa tallrikar.

3

Blanda pofiber, salt och peppar i en tallrik.

4

Vispa ihop ägg och vatten i den andra tallriken.

5

Häll upp mandelmjölet i den sista tallriken.

6

Vänd schnitzeln nu i pofiber, sen ägg och sist mandelmjöl. Lägg på en tallrik och panera några till.

7

När du har gjort några steker du dem i rejält med smör på medelhög värme. Hur länge beror på hur tjocka de är, men de ska ha fått fin färg iaf.

8

Under tiden du steker första omgången så kan du panera resten och sedan steker du upp dem med.

9

Servera direkt med de tillbehör du tycker passar.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 800 g Skinkschnitzel
 2 Ägg
 2 msk Vatten
 1 tsk Salt
 1 krm Svartpeppar
 100 g Smör

Instruktioner

1

Banka dina schnitzlar först om du vill/behöver det.

2

Ta fram tre stycken djupa tallrikar.

3

Blanda pofiber, salt och peppar i en tallrik.

4

Vispa ihop ägg och vatten i den andra tallriken.

5

Häll upp mandelmjölet i den sista tallriken.

6

Vänd schnitzeln nu i pofiber, sen ägg och sist mandelmjöl. Lägg på en tallrik och panera några till.

7

När du har gjort några steker du dem i rejält med smör på medelhög värme. Hur länge beror på hur tjocka de är, men de ska ha fått fin färg iaf.

8

Under tiden du steker första omgången så kan du panera resten och sedan steker du upp dem med.

9

Servera direkt med de tillbehör du tycker passar.

Skinkschnitzel – LCHF
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida