Slowcooked kyckling

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror. Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Slowcooked kyckling
7350d4410387dcd6e3b59517348f889d?s=96&d=mm&r=gSkapareBellsFörberedelse5 minTillagning6 timTotalt6 tim 5 min

Beskrivning - Information

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror.

Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

Ingredienser

Mängd5 Portioner
 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

Gör så här:

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

Instruktioner

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Slowcooked kyckling

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida