Små paprikapizzor
3
Jag älskar verkligen enkla recept som innehåller få ingredienser men massor av goda smaker. Just dessa små paprikapizzor är ett sådant recept.
Lätt, gott och snabbt att tillaga.
Toppingen kan du variera hur du vill egentligen.
Video
Total tid:
25 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 4 st paprikor (hel)
- 1,5 dl passerade tomater
- 5 dl mozzarellaost (riven)
- 1,5 dl färsk parmesan (riven)
- 100 g salami
- 1 msk olivolja
- 1 nypa salt
- 1 nypa nymalen svartpeppar
- 1 msk oregano
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader
- Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.
- Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.
- Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.
- Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!