Små paprikapizzor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Jag älskar verkligen enkla recept som innehåller få ingredienser men massor av goda smaker. Just dessa små paprikapizzor är ett sådant recept. Lätt, gott och…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Små paprikapizzor
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Jag älskar verkligen enkla recept som innehåller få ingredienser men massor av goda smaker. Just dessa små paprikapizzor är ett sådant recept.

Lätt, gott och snabbt att tillaga.

Toppingen kan du variera hur du vill egentligen.

https://youtu.be/jqu6D-G04yU

Recept och bild: Delish

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 grader

2

Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.

3

Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.

4

Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.

5

Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader

2

Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.

3

Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.

4

Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.

5

Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

Små paprikapizzor
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida