Brysselkål är en kålsort som jag verkligen älskar att både tillaga och äta!
När man verkligen hittar en fin färsk brysselkål, som knappt behöver ansas något, det är bland det godaste som finns.
Just brysselkål är ett otroligt bra tillbehör inom lchf och keto som du kan äta istället för potatis.
Det går ju även att göra en god gratäng av brysselkål om man vill, men oftast så brukar jag smörsteka den och just detta receptet är en kryddig och smakrik variant av smörstekt brysselkål.
Recept och bild: Lena
Börja med att ansa bort eventuella blad som är dåliga på brysselkålen.
Dela vid behov på mitten.
Skär ner vitlök, ingefära och chili.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att ansa bort eventuella blad som är dåliga på brysselkålen.
Dela vid behov på mitten.
Skär ner vitlök, ingefära och chili.