Smörstekt rödspätta med en varm citronsås.

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 2 röster - Betygsätt

En smörstekt rödspätta med en himmelsk citronsås som är löjligt enkel att göra.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Smörstekt rödspätta med en varm citronsås.
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En smörstekt rödspätta med en himmelsk citronsås som är löjligt enkel att göra.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 900 g Rödspätta
 1 st Citron
 0,50 st Fiskbuljongtärning
 1 tsk Gurkmeja
 5 deciliter Creme fraiche

 

Gör så här:

1

Koka upp creme fraiche och en skvätt vatten. Tillsätt buljongtärning samt zest av citronen. Koka sedan till önskad konsistens och smaka av med mycket citronsaft och salt och peppar.

Stek sedan fisken i mycket smör.

Här har jag serverat med kokt broccoli och stekt spenat med lite vitlök i.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 900 g Rödspätta
 1 st Citron
 0,50 st Fiskbuljongtärning
 1 tsk Gurkmeja
 5 deciliter Creme fraiche

Instruktioner

1

Koka upp creme fraiche och en skvätt vatten. Tillsätt buljongtärning samt zest av citronen. Koka sedan till önskad konsistens och smaka av med mycket citronsaft och salt och peppar.

Stek sedan fisken i mycket smör.

Här har jag serverat med kokt broccoli och stekt spenat med lite vitlök i.

Smörstekt rödspätta med en varm citronsås.

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida