Ett superenkelt och gott recept på paleoscones som du snabbt svänger ihop på morgonen.
Mejerifritt och med en smak av kokos, så tycker du inte om kokos ska du nog inte testa.
Receptet ger en stor scone, som räcker till minst två personer.
Recept och bild: Sockertjocken
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.
Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.
Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.
Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.
Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.