Sockertjockens paleoscones

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ett superenkelt och gott recept på paleoscones som du snabbt svänger ihop på morgonen. Mejerifritt och med en smak av kokos, så tycker du inte…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Sockertjockens paleoscones
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Beskrivning - Information

Ett superenkelt och gott recept på paleoscones som du snabbt svänger ihop på morgonen.
Mejerifritt och med en smak av kokos, så tycker du inte om kokos ska du nog inte testa.

Receptet ger en stor scone, som räcker till minst två personer.

Recept och bild: Sockertjocken

ANNONS

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 3 Ägg
 2 msk Psylliumfrön
 2 msk Kokosfett
 0,50 dl Kokosmjölk
 0,50 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 Frön till garnering
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

4

Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.

5

Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 2 msk Psylliumfrön
 2 msk Kokosfett
 0,50 dl Kokosmjölk
 0,50 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 Frön till garnering

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

4

Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.

5

Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.

Sockertjockens paleoscones

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida