Solgul kyckling är en av alla mina favvorecept som är enkelt o snabbt att göra och gött såklart. Om man gillar saffran i mat såklart!
Salta och peppra kycklingen. Lägg i en ugnsfast form.
Blanda resten av ingredienserna och häll ovanpå kycklingen.
Ställ in i ugnen på 225 grader ca. 20-25 min beroende på tjockleken på kycklingen.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Salta och peppra kycklingen. Lägg i en ugnsfast form.
Blanda resten av ingredienserna och häll ovanpå kycklingen.
Ställ in i ugnen på 225 grader ca. 20-25 min beroende på tjockleken på kycklingen.
Bibbi Bengtsson says:
Mycket gott. Tog dock 0,5g saffran. 🤓
Jag gillar inte dragon, så det blev lite oregano istället.
Annette Stenfeldt says:
Behöver kycklingen inte brynas innan?
Ulrika Oskarsdotter says:
Tack! Den godaste rätt jag ätit på länge! Gillar verkligen dina tips på rätter som går snabbt och enkelt att tillaga (särskilt efter arbetsdagen slut). Fem ⭐️
Marianne Isaksson says:
Jättegott! Jag tyckte det blev lite torrt tog 1dl grädde också, blev mycket bra.