Solgul kyckling

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 5 röster - Betygsätt

Solgul kyckling är en av alla mina favvorecept som är enkelt o snabbt att göra och gött såklart. Om man gillar saffran i mat såklart!

Läs mer 3 kommentarer
Solgul kyckling
ae1dbb090b6f397bb4741095785b163c?s=96&d=mm&r=gSkapareLasse

Beskrivning - Information

Solgul kyckling är en av alla mina favvorecept som är enkelt o snabbt att göra och gött såklart. Om man gillar saffran i mat såklart!

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 4 st Kycklingbröstfile
 1 tsk salt
 1 tsk vitpeppar
 2 deciliter Creme fraiche
 0,50 mg Saffran
 Torkad dragon
 riven ost

Gör så här:

1

Salta och peppra kycklingen. Lägg i en ugnsfast form.

2

Blanda resten av ingredienserna och häll ovanpå kycklingen.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader ca. 20-25 min beroende på tjockleken på kycklingen.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Kycklingbröstfile
 1 tsk salt
 1 tsk vitpeppar
 2 deciliter Creme fraiche
 0,50 mg Saffran
 Torkad dragon
 riven ost

Instruktioner

1

Salta och peppra kycklingen. Lägg i en ugnsfast form.

2

Blanda resten av ingredienserna och häll ovanpå kycklingen.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader ca. 20-25 min beroende på tjockleken på kycklingen.

Solgul kyckling

Kommentarer

  • Bibbi Bengtsson says:

    Mycket gott. Tog dock 0,5g saffran. 🤓
    Jag gillar inte dragon, så det blev lite oregano istället.

  • Ulrika Oskarsdotter says:

    Tack! Den godaste rätt jag ätit på länge! Gillar verkligen dina tips på rätter som går snabbt och enkelt att tillaga (särskilt efter arbetsdagen slut). Fem ⭐️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida