Solrosfrallor är en god, fluffig, mjuk fralla med frasig yta.
Enkel att baka och helt anpassad för dig som äter lchf eller keto.
Naturligt glutenfritt och även nötfritt.
I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
Forma 8 bullar
Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
Låt svalna helt
Resultatet en jättegod fralla.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
Forma 8 bullar
Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
Låt svalna helt
Resultatet en jättegod fralla.