Beskrivning - Information
Solrosfrallor är en god, fluffig, mjuk fralla med frasig yta.
Enkel att baka och helt anpassad för dig som äter lchf eller keto.
Naturligt glutenfritt och även nötfritt.
Ingredienser
Gör så här:
I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
Forma 8 bullar
Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
Låt svalna helt
Resultatet en jättegod fralla.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
Forma 8 bullar
Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
Låt svalna helt
Resultatet en jättegod fralla.