Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Solrosfrallor

5 av 1 röst
Skapat: 24 maj, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Solrosfrallor

Solrosfrallor är en god, fluffig, mjuk fralla med frasig yta.
Enkel att baka och helt anpassad för dig som äter lchf eller keto.

Naturligt glutenfritt och även nötfritt.

Total tid: 35 minuter
Servings: 8
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa samman ägg, äggvita, ost och salt.
  • I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
  • Forma 8 bullar Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
    Bollar av havregryn och frön placerade på ett bakplåtspapper.
  • Låt svalna helt
    Nybakade bröd med solrosfrön och vallmofrön på en plåt.
  • Resultatet en jättegod fralla.
    Tre bitar av bröd med frön, inklusive en skiva och en hel bulle, på en mörk bakgrund.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.