Solrosfrallor
Skapat:
24 maj, 2022
Senast ändrat:
1 april, 2024

8
Innehåll
Solrosfrallor är en god, fluffig, mjuk fralla med frasig
yta.
Enkel att baka och helt anpassad för dig som äter lchf eller
keto.
Naturligt glutenfritt och även nötfritt.
Total tid:
35 minuter
Servings: 8
Ingredienser
- 4 st ägg
- 1 st Äggvita
- 300 g Riven ost
- 1 tsk Flingsalt
- 1 dl Havrefiber
- 2 tsk Fiberhusk
- 2 tsk Bakpulver
- 1 tsk Xantangummi
- 1 msk SoftBake
- 1 dl Solroskärnor
- 1 st Ägg att pensla med
- 1 msk Vallmofrön och solroskärnor att dekorera med
Instruktioner
- I en annan bunke blandar man dom torra ingredienserna och solrosfrön väl innan man blandar allt i ägg&ostblandningen.
- Forma 8 bullar Pensla med ett uppvispat och strö över vallmofrön och solrosfrön In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter
- Låt svalna helt
- Resultatet en jättegod fralla.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!