Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Spenatbiffar

Inga röster än
Spenatbiffar

Dessa spenatbiffarna är ett recept på en typ av grönsaksbiffar som är superenkla att göra. Man behöver inte alls många ingredienser för att få till dom.

Ett perfekt lunchtips om du serverar dom med lite god sallad och kanske någon god sås eller röra.

Spenatbiffarna är dessutom lakto-ovo vegetariska.

Några tips på vitkålssallader som passar bra till:

Coleslaw
Pizzasallad
Treveckorssallad

Här är några såser/röror du kan ha till:

Fetaoströra
Baba ganoush
Tzatziki

Recept och bild: Bra mat

Total tid: 10 minuter
Portioner: 1
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Mixa ihop spenat och ägg. Stavmixer funkar fint att använda.
  • Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet.
  • Stek i en plättlagg eller gör egna små plättar i ett vanligt stekjärn.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg