Spenatbiffar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Dessa spenatbiffarna är ett recept på en typ av grönsaksbiffar som är superenkla att göra. Man behöver inte alls många ingredienser för att få till…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
spenatbiffar Spenatbiffar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Dessa spenatbiffarna är ett recept på en typ av grönsaksbiffar som är superenkla att göra. Man behöver inte alls många ingredienser för att få till dom.

Ett perfekt lunchtips om du serverar dom med lite god sallad och kanske någon god sås eller röra.

Spenatbiffarna är dessutom lakto-ovo vegetariska.

Några tips på vitkålssallader som passar bra till:

- Coleslaw
- Pizzasallad
- Treveckorssallad

Här är några såser/röror du kan ha till:

- Fetaoströra
- Baba ganoush
- Tzatziki

Recept och bild: Bra mat

Kategori,

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 50 g Färsk spenat
 1 st Ägg
 0,50 dl Mandelmjöl
 2 msk Kokosmjöl
 Svartpeppar, nymalen

 

Gör så här:

1

Mixa ihop spenat och ägg. Stavmixer funkar fint att använda.

2

Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet.

3

Stek i en plättlagg eller gör egna små plättar i ett vanligt stekjärn.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 50 g Färsk spenat
 1 st Ägg
 0,50 dl Mandelmjöl
 2 msk Kokosmjöl
 Svartpeppar, nymalen

Instruktioner

1

Mixa ihop spenat och ägg. Stavmixer funkar fint att använda.

2

Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet.

3

Stek i en plättlagg eller gör egna små plättar i ett vanligt stekjärn.

Spenatbiffar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida