Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Srirachamajonnäs

5 av 2 röster
Srirachamajonnäs

En srirachamajonnäs måste ju vara en av de absolut enklaste såser som man kan svänga ihop. Det är snabbt, lätt och hett. Mängden hetta kan du ju välja själv, men jag tycker måtten som är i receptet är rätt lagom. Lättast är om du använder en färdigköpt majonnäs, men godast tycker jag det är med hemlagad majonnäs.

Jag skulle säga att en srirachamajonnäs är ett helt perfekt tillbehör till en grillad hamburgare, eller varför inte till sushi/sashimi.
Sen så funkar det ju perfekt att doppa saker i, t ex ostchips eller friterad halloumi.

Absolut godast skulle jag säga att det blir om du gör din egna hemgjorda majonnäs, men det funkar lika bra med färdigköpt majonnäs om du vill hålla det superenkelt.

Total tid: 4 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop båda ingredienserna och smaka av. Tillsätt mer sriracha om du vill ha det lite starkare.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg