En srirachamajonnäs måste ju vara en av de absolut enklaste såser som man kan svänga ihop. Det är snabbt, lätt och hett. Mängden hetta kan du ju välja själv, men jag tycker måtten som är i receptet är rätt lagom. Lättast är om du använder en färdigköpt majonnäs, men godast tycker jag det är med hemlagad majonnäs.
Jag skulle säga att en srirachamajonnäs är ett helt perfekt tillbehör till en grillad hamburgare, eller varför inte till sushi/sashimi.
Sen så funkar det ju perfekt att doppa saker i, t ex ostchips eller friterad halloumi.
Absolut godast skulle jag säga att det blir om du gör din egna hemgjorda majonnäs, men det funkar lika bra med färdigköpt majonnäs om du vill hålla det superenkelt.
Blanda ihop båda ingredienserna och smaka av. Tillsätt mer sriracha om du vill ha det lite starkare.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop båda ingredienserna och smaka av. Tillsätt mer sriracha om du vill ha det lite starkare.