Stekpannebröd
0
Innehåll
Detta stekpannebröd är så himla gott och görs snabbt i stekpannan. Kan smaksätts med Oliver för att få ett mer matigare bröd .
Följ gärna min Instagram där jag delar med mig av massor av recept och tips @lagatochklart.
Total tid: 30 minuter
Portioner: 3
Ingredienser
Instruktioner
- Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.
- Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.
- Låt svalna på galler eller ät brödet varmt
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!