Stekpannebröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

Detta stekpannebröd är så himla gott och görs snabbt i stekpannan. Kan smaksätts med Oliver för att få ett mer matigare bröd . Följ gärna…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Stekpannebröd
cooked user 7790SkapareLagatochklartTillagning30 min

Beskrivning - Information

Detta stekpannebröd är så himla gott och görs snabbt i stekpannan. Kan smaksätts med Oliver för att få ett mer matigare bröd .

Följ gärna min Instagram där jag delar med mig av massor av recept och tips @lagatochklart.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd3 Portioner
 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yoghurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 1 krm Malda brödkryddor
 ½ tsk Salt
 1 dl Riven ost
ANNONS

Gör så här:

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

2

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.

3

Låt svalna på galler eller ät brödet varmt

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yoghurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 1 krm Malda brödkryddor
 ½ tsk Salt
 1 dl Riven ost

Instruktioner

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

2

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.

3

Låt svalna på galler eller ät brödet varmt

Stekpannebröd

Recept av: andreasdomeij

Visa alla recept från andreasdomeij Hemsida
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida