Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 7 röster - Betygsätt

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Stekt blomkålsris med purjolök och timjan
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner

 

Gör så här:

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

2

Strimla purjolöken.

3

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

4

Krydda med timjan, salt och peppar.

5

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 7

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

2

Strimla purjolöken.

3

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

4

Krydda med timjan, salt och peppar.

5

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida