Hoppa till innehåll
Open navigation

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

4,50 av 2 röster
Sparat av: st
Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!

Total tid: 15 minuter
Portioner: 2
Författare: LCHF-arkivet

Utrustning

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.
  • Strimla purjolöken.
  • Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.
  • Krydda med timjan, salt och peppar.
  • När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg