Stora Chiliräkor med koriander och tomat

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 3 röster - Betygsätt

Stora chiliräkor med massor smak. En perfekt lite förrätt eller varför inte som en rätt om ni ska äta tapas? Supergott och fräscht.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Stora Chiliräkor med koriander och tomat
ANNONS
Profilbild för JeanikeeSkapareJeanikeeFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Stora chiliräkor med massor smak. En perfekt lite förrätt eller varför inte som en rätt om ni ska äta tapas?
Supergott och fräscht.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 300 g Stora räkor
 50 g Smör
 1 st Färsk grön chiliFler om du gillar hetta.
 150 g Tomater
 1 Färsk koriander

 

Gör så här:

1

Se till så att räkorna är skalade, det gör jag alltid innan för jag har inte förstått tjusningen med att pilla när man äter men det är ju en smaksak.

Sen är det bara att fräsa på dem i smör och chili tills de känns klara. Klipp ner en kruka koriander och vänd ner hackade tomater efter smak. Servera med mycket aioli så du får upp ration på fettet.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 300 g Stora räkor
 50 g Smör
 1 st Färsk grön chiliFler om du gillar hetta.
 150 g Tomater
 1 Färsk koriander

Instruktioner

1

Se till så att räkorna är skalade, det gör jag alltid innan för jag har inte förstått tjusningen med att pilla när man äter men det är ju en smaksak.

Sen är det bara att fräsa på dem i smör och chili tills de känns klara. Klipp ner en kruka koriander och vänd ner hackade tomater efter smak. Servera med mycket aioli så du får upp ration på fettet.

Stora Chiliräkor med koriander och tomat

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida