Stora chiliräkor med massor smak. En perfekt lite förrätt eller varför inte som en rätt om ni ska äta tapas?
Supergott och fräscht.
Se till så att räkorna är skalade, det gör jag alltid innan för jag har inte förstått tjusningen med att pilla när man äter men det är ju en smaksak.
Sen är det bara att fräsa på dem i smör och chili tills de känns klara. Klipp ner en kruka koriander och vänd ner hackade tomater efter smak. Servera med mycket aioli så du får upp ration på fettet.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Se till så att räkorna är skalade, det gör jag alltid innan för jag har inte förstått tjusningen med att pilla när man äter men det är ju en smaksak.
Sen är det bara att fräsa på dem i smör och chili tills de känns klara. Klipp ner en kruka koriander och vänd ner hackade tomater efter smak. Servera med mycket aioli så du får upp ration på fettet.