Stora Chiliräkor med koriander och tomat
0
Stora chiliräkor med massor smak. En perfekt lite förrätt eller
varför inte som en rätt om ni ska äta tapas?
Supergott och fräscht.
Total tid:
15 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Se till så att räkorna är skalade, det gör jag alltid innan för jag har inte förstått tjusningen med att pilla när man äter men det är ju en smaksak. Sen är det bara att fräsa på dem i smör och chili tills de känns klara. Klipp ner en kruka koriander och vänd ner hackade tomater efter smak. Servera med mycket aioli så du får upp ration på fettet.
Näringsinnehåll
Kolhydrater: 7g |
Protein: 57g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!