Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Superenkel bärpaj

4,09 av 12 röster
Superenkel bärpaj

Detta är en otroligt enkel bärpaj i form av smulpaj som du kan variera lite som du vill med olika bär. Den funkar jättebra till att göra rabarberpaj med om man vill, men testa dig fram lite. Blåbär, vinbär, jordgubbar, krusbär eller något annat gott som du kommer på.

Servera med lite vispad grädde med lite vanilj i.

Recept och bild: Peggy

Vill du ha ett färdigt recept på en underbart god paj med rabarber, så testa denna: Lite nyttigare rabarberpaj.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Smulpajen

Servera med…

  • Enkel och god vaniljsås

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Häll upp bären i en pajform. Om du har väldigt sura bär, blanda de med lite sötning då.
  • Smält smöret och häll sedan i resterande ingredienser och rör om tills det blivit en jämn smet.
  • Fördela smulpajen jämnt över bären. Toppa med lite kokoschips om du så önskar.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter.
  • Servera med vaniljgrädde.
    Superenkel bärpaj
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Superenkel bärpaj”

  1. 5 stars
    Det blev en supergod efterrätt med lättvispad grädde. Jag använde vita vinbär. Nu står i ugnen en laddning till med röda vinbär. Mums 😋😋

4,09 from 12 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg